English | Español | Català
Aeroport Palma de Mallorca Guia Informativa de l’Aeroport de Palma de Mallorca (PMI) - No Oficial

Condicions Generals d'ús

General

La utilització del lloc web implica l'acceptació dels termes indicats a continuació.

El lloc web www.mallorca-airport.com (en endavant 'el lloc web') és una guia informativa independent de l'aeroport, sense una relació directa ni indirecta amb aquesta entitat.

Exempció de responsabilitat de garanties i limitació de responsabilitat

Per a la realització de la guia informativa de l'aeroport recopilem informació de diferents fonts de dades i intentem assegurar-nos que la informació mostrada en el Lloc Web estigui el més actualitzada possible i sense errors en els continguts, però no ens fem responsables de cap omissió o error que no se'ns hagin informat.

Pel que fa a la informació de l'estat dels vols, de l'hora prevista de sortida / arribada o la informació complementària del vol (terminal, porta, ..): Les dades es proporcionen únicament amb finalitats informatives. La informació s'obté de tercers amb prestigiós reconeixement en el sector, però pot contenir errors, deguts a fallades tècniques o a altres factors fora del control d'aquest Lloc Web.

En conseqüència, no podem proporcionar cap tipus de garantia i no som responsables de l'exactitud, validesa, exhaustivitat i exactitud de la informació publicada, ni de la idoneïtat del seu ús per a fins que no siguin únicament informatius.

El lloc web es reserva tots els drets per a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i continguts del web en qualsevol moment que consideri oportú, així com a l'estructura o de dades facilitades a la seva web, sense previ avís.

El lloc web es controla constantment perquè el lloc no pateixi interrupcions, però no pot garantir l'absència d'errors tecnològics, ni la permanent disponibilitat del lloc i dels serveis continguts en ell i, en conseqüència, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin generar-se per la falta de disponibilitat i per les fallades en l'accés ocasionats per desconnexions, avaries, sobrecàrregues o caigudes de la xarxa.

Per contactar amb els editors d'aquest lloc web pot dirigir-se a l'adreça de correu electrònic indicada a la part inferior de la pàgina.

Llocs web de Tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a pàgines web de tercers proveïdors que ofereixen productes, continguts i / o serveis. Aquestes pàgines enllaçades no estan sota el control o la influència del Lloc Web. El lloc web no assumeix cap garantia en relació amb ells.

En cas que l'Usuari opti per contractar algun producte o servei a través d'aquests tercers, l'Usuari reconeix i accepta que aquesta contractació tindrà lloc sota la seva exclusiva responsabilitat, i que aquesta relació contractual s'establirà exclusivament entre l'Usuari i els tercers proveïdors, sent el lloc web completament aliè a aquesta.

Propietat intel·lectual

Totes les marques i marques registrades mostrades en el Lloc Web, així com tots els logotips mostrats en el lloc web són propietat dels seus respectius propietaris.

Política de privacitat i de cookies

La política de privacitat i política de cookies, es detallen en aquesta pàgina.